Schilderclub.nl

Schilderclub live
Schilderclub live

Ik maak natuurlijk YouTubevideo’s, maar voor Schilderclub.nl maak ik uitgebreide schilderlessen!

Met een abonnement op Schilderclub.nl krijg je toegang tot schildertutorials van Corrie Leushuis, Lineke Lijn en van mij.

Lessen van Corrie Leushuis, Toon Nagtegaal en Lineke Lijn

Het kost €13,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Wil je naast Schilderclub.nl ook lid worden van Tekenclub.nl (met lessen van Leontine van Vliet en Lineke Lijn), dan betaal je €18,95 per maand voor beide clubs!

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden, je wordt dan naar de website van schilderclub.nl geleid.

Video’s en een leuke community

De schilderlesvideo’s zijn allemaal in het Nederlands en er wordt niks versneld of weggeknipt. Als lid krijg je ook toegang tot de community, waar je je resultaten kunt delen en met andere leden kunt kletsen.

De lessen zijn lekker overzichtelijk ingedeeld. Hieronder zie je een voorbeeld van een schilderles waarin ik een leeuw schilder. De serie bestaat uit ruim 4 uur video.

Er is niks weggeknipt, ik laat van schets tot en met het laatste detail zien hoe je het kunt aanpakken.

Dieren, portretten, landschappen en nog meer

Je vindt op Schilderclub.nl allerlei leuke onderwerpen. Bovendien is het leuk dat er verschillende docenten zijn, waardoor je een lekker gevarieerd aanbod krijgt.

Ontstaan van Schilderclub.nl

In het voorjaar van 2020 werd ik door de oprichter van Tekenclub.nl benaderd. Hij was bezig met plannen voor een nieuwe website (Schilderclub.nl) en vroeg of ik eraan mee wilde werken.

Tekenclub.nl bestond toen al een tijdje. Ik heb daar even op rondgekeken en ik werd meteen enthousiast.

Ik ben toen begonnen met het maken van video’s. We moesten natuurlijk eerst even een voorraad opbouwen, voordat we de site konden lanceren!

Mijn collega Lineke Lijn (die al voor Tekenclub.nl werkte) ging aan de slag om aquarellessen op te nemen. Ook Corrie Leushuis (bekend van Vrolijk Schilderij) zich bij ons aan.

In september 2020 hebben we de site gelanceerd en we hebben al veel leden mogen verwelkomen. Hieronder zie je een overzicht van de tutorials die ik zelf ondertussen heb gemaakt voor Schilderclub.nl:

Daarnaast heb ik nog series gemaakt over materialen en over kleurentheorie en kleuren mengen.

Elke maand verschijnen er nieuwe tutorials, de voorraad wordt dus steeds groter!

Daarnaast geven we ook nog regelmatig gratis live webinars. Die live lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Zo kunnen we laten zien wie we zijn en hoe we werken. Leuk voor geïnteresseerden, maar ook voor onze leden!

Lid worden?

Als je enthousiast geworden bent, dan kun je op de aanmeldwebsite van Schilderclub.nl kijken. Het lijkt me leuk om je ook op Schilderclub.nl tegen te komen!