Ik krijg steeds vaker foto’s toegestuurd door mensen die mij volgen op YouTube. En dan heb ik het niet over selfies, maar over foto’s van het werk dat ze maken. Dat vind ik erg leuk!

Om dat contact en het versturen van de foto’s wat makkelijker te maken, heb ik onderstaand formulier gemaakt.

Mocht je het leuk vinden om mij een bericht te sturen, of zelfs wat foto’s van je werk… schroom dan niet en vul de boel hieronder in!

Ik doe verder niks met de foto’s en inhoud van de berichten, ik beschouw het als vertrouwelijk. Ik reageer altijd via mail terug. Het kan wel even duren voor ik antwoord, afhankelijk van hoe druk ik doe… eh… het heb.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close