Ik krijg steeds vaker foto’s toegestuurd door mensen die mij volgen op YouTube. En dan heb ik het niet over selfies, maar over foto’s van het werk dat ze maken. Dat vind ik erg leuk!

Om dat contact en het versturen van de foto’s wat makkelijker te maken, heb ik onderstaand formulier gemaakt.

Mocht je het leuk vinden om mij een bericht te sturen, of zelfs wat foto’s van je werk… schroom dan niet en vul de boel hieronder in!

Ik doe verder niks met de foto’s en inhoud van de berichten, ik beschouw het als vertrouwelijk. Ik reageer altijd via mail terug. Het kan wel even duren voor ik antwoord, afhankelijk van hoe druk ik doe… eh… het heb.

Toon Nagtegaal

Deze site gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn voor de werking van de website en statistische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van deze website. Deze website gebruikt ook advertentie cookies om advertenties op basis van uw klikgedrag te plaatsen. Wij, en bepaalde derde partijen, gebruiken deze cookies en slaan informatie op uw apparaat op om een succesvolle website te runnen en om u gepersonaliseerde inhoud en advertenties te tonen.